torsdag 20 oktober 2011

Kropp & KnoppLängd: 175 cm
Vikt: vet ej
Hårfärg: orangefärgat, men smutsblond naturligt
Ögonfärg: gråblå
Fräknar: många!
Bästa kroppsdel: mina örsnibbar. som sammet.
Sämsta kroppsdel: mina torra hälar
Ärr: Ett i pannan efter en vattkoppa, och ett på pekfingret efter ett syskonbråk
Tatueringar: ja, många
Piercingar: bara öronen, resten plockade jag ut för många år sedan
Sjukdom: medfödd blodsjukdom med minimala konsekvenser
Brutna ben: nyckelbenet
Fobi: mögel, stora robotar, instängdhet
Tvångstanke: kasta nycklarna i gatubrunnar, skrika obscena ord i allvarsamma situationer, slå ut framtänderna. Plus typ 100 till.
Rädsla: otillräcklighet och andras död.
Kroppsligt partytrick: Nja.. kan gå ner i brygga, men utnyttjar det sällan.
Bästa känsla: förväntan
Bästa fysiska känsla: hårbottensmassage, och ögonblicket då flygplanet lyfter från marken.

12 kommentarer:

 1. Jag funderade alltid på vad den där "knoppen" var för något när jag läste KP. En bröstvårta?

  SvaraRadera
 2. Jag skrattade gott åt ditt inlägg om pappan som photoshopade in ewoks i sina bilder. Här finns en förälder som tagit det ett steg längre: http://wins.failblog.org/2011/10/17/epic-win-photos-parenting-win-or-maybe-a-fail-depending-on-your-opinion-of-muppets/

  SvaraRadera
 3. Den där bilden får mig att tänka på Florence som i Florence & the machine.

  SvaraRadera
 4. Såg den här och tänkte på dig:

  http://www.galibardy.com/boutique/FREDERICKTHEFOXPAINTED.htm

  SvaraRadera
 5. Lite mera: haha!

  Nea: naaw...

  Hanna: Oj vilken komplimang, tack!

  Camilla: Jag måste ha den!!!

  SvaraRadera
 6. Åh! jag är också rädd för att slå ut framtänderna. När jag och min sambo går i exempelvis en trapp brukar han säga "akta så du inte slår ut tänderna nu", bara för att jag blir tvungen att gå med tungan mellan läppen och tänderna som skydd ifall jag skulle snubbla. Oerhört roande... tycker han!

  SvaraRadera
 7. samma sak här med framtänderna! tänker alltid på det när jag går i trappor... särskilt om jag bär på nåt så att jag inte ser mina egna fötter. en vacker dag (eller hemsk dag) så kommer det hända mig, känns det som... :/

  SvaraRadera
 8. Oh, jag har också en blodsjukdom, dock med normalallvarliga konsekvenser. Vad har du?

  SvaraRadera
 9. Hereditär Sfärocytos. Har vi samma?

  SvaraRadera
 10. vill se mer mer mer tatueringar. dom verkar vara facking asfina.

  SvaraRadera
 11. jag tänkte också på det där med dina tatueringar! kan du inte visa dom lite mer än bara skymta-förbi-mycket? alltid spännande med tatueringar liksom

  SvaraRadera