lördag 24 september 2011

Vi lägger till en punkt


Produktivitet, har det inte lite väl hög status? Jag ser mig som oerhört lyckligt lottad i min förmåga att göra ingenting. Bara en liten stund tar det mig att gå in i ett tidlöst tillstånd. Som att stanna klockan och tro på det. Jag kan omöjligt redogöra vad som sker de där stunderna. Ingenting! Gu-se-skönt!Men såklart kommer det nån till slut, nån som sätter igång tiden. Vad är det här frågan om egentligen. Vad förväntas jag ge för respons pappa?Vi lägger till en punkt."Men glöm inte bort att vila".

7 kommentarer:

 1. Vill bara berätta att Du inspirerat mig till att dra igång en egen nätshop. Den öppnade idag. TACK!

  SvaraRadera
 2. Men gu vilken föskräckelsens bonad! ;) Men en humoristisk far. Hoppas jag. Annars har du det inte lätt. Om sms:et är av den mer antydande sorten. Dags att börja sticka på slipovernhotsorten...?

  SvaraRadera
 3. Susanne: Åh vad roligt, heja heja!! Men jag såg att Görel var såld....

  Persilja: Hehe, det är jag som har broderat den.. Och ja, jag måste reda ut detta med min far.

  SvaraRadera
 4. Den klokaste text jag någonsin sett på en bonad - brodera flera!

  SvaraRadera
 5. Då man är lagd åt det konstnärligt-skapande hållet - då behöver man sina pilla-navel-stunder - annars skulle man nog bli cucko - på riktig!! :)~

  SvaraRadera
 6. Karin!!
  Varje gång jag ser dig på bild kan jag inte fatta hur snygg du är!!! En av de vackraste kvinnor jag någonsin har sett, ingen tvekan!

  SvaraRadera
 7. Din blogg gör mig så himla HimlaGlad. Ljusblått och luftigt glad alltså. :-D Tack!
  Hälsar vingliga Bea!

  SvaraRadera