onsdag 27 juli 2011

Va va va?


Men alltså, även fast jag normalt bara jobbar halvtid så hinner jag med tusen gånger så mycket när jag har semester. Inte fasiken hinner man äta fyra glassar på en arbetsdag, men på semestern är allt möjligt. Idag har jag: åkt hiss med stor snus under läppen.Kört ut till stugan.Badat i pool. Men inte blåst upp pool, det betalar vi folk att göra. OBS, skämt!!Fått besök av glassharen.Hört en spännande berättelse.Träffat moster med make.Ätit mat.Färgat Marys hår.Träffast glassharen igen.Spelat en ny variant av schack; kasta pjäser i burk. Jag förlorade, fattade aldrig reglerna.Blivit avstulen mitt halsband, och sedan återfått det.


Photobucket
Hört en bil komma, lastad med Anders.Spelat Toca Boca.Toca Boca Hair Salon.

Och utöver detta; svampjakt, loppis och tävling i blandade småhopp. Jag känner mig övertygad om att denna semester borde generera mer semester. Man måste ju få blunda och hålla käften också. Va va va?

4 kommentarer:

  1. Den där lilla filmen är fin! Säger liksom nästan allt vad gäller kärleken till ett syskonbarn!

    SvaraRadera
  2. Det där måste varit den finaste gif:en jag sett i mitt liv. Happy family, cuteness overload <3

    SvaraRadera