lördag 23 juli 2011

lisa + ett gulligt ben

Photobucket
Minns ni den lilla pälsråttan som knappt öppnat ögonen? Nu, ett par veckor senare, är hon en fluffig kattunge som heter Lisa.Fortfarande lite vinglig, men full av bus.Älskar att gnaga.Piper efter mamma när världen blir för otäck.Och när det blev kaffe och kaka......så somnade hon innanför min kofta.
Kan det bli gulligare?Ja, det kunde det! En nervös igelkott på vägen hem.
Kan det bli gulligare?Ja, det kunde det.
Igelkottsben!

15 kommentarer:

 1. Åhhh.....se, det ser ut som om den har på seg støvletter med høye hæler! Søøøt....

  SvaraRadera
 2. Andra bilden! Oslagbar!

  SvaraRadera
 3. Åh jag tror precis mitt hjärta slog dubbelslag!! Herregud både katten och det lilla benet! Ser ut som
  Igelkotten har likadana stövlar som lilla My har

  SvaraRadera
 4. Ah sötaste! Man tror knappt det är sant, bild för bild. Så mycket socker.

  SvaraRadera
 5. Fina bilder. Kattungar är söta men igelkottar är söta varesig de är små eller stora.

  SvaraRadera
 6. Jag tyckte kattungen påminde om Sirpa! :D

  SvaraRadera
 7. Haha ja, igelkottsben! Det var först för något år sedan som jag insåg att igelkottar har ben, jag vet inte vad jag tänkte mig innan - att de svävade fram över marken (Som hover cat)? Men sedan jag insåg att de har ben, som är helt oproportionerligt långa och normala, så tycker jag bara ännu mer om igelkottar.

  SvaraRadera
 8. Det här var ju en käftsmäll, en gullighetsattack. Benet var too much asså!!!!

  SvaraRadera
 9. underbart sött!!!

  SvaraRadera
 10. Sötaste bråttomigelkotten ever!

  SvaraRadera
 11. Nej det kan sjutton inte bli gulligare. Jag dör gullighetsdöden!

  SvaraRadera
 12. Det är nu fjärde gången jag klickat mig fram till det här inlägget för att få se de söta små liven. Jag har gråtit av lycka och kärlek varje gång. De, speciellt katten, är bedårande!

  SvaraRadera
 13. Ohh! Sen ar du sa gullig som lagger upp sa gulliga bilder och skriver sa gulligt! tycker hon med 2 glas rott innanfor vasten

  SvaraRadera