torsdag 28 juli 2011

Ka-Ching Smink!!!

Om ni ska handla smink så är nu rätt tillfälle! För nu erbjuder E.L.F., som normalt är snorbilligt, halva priset på alla köp över £30. Jag vet!! Yrsel och snabb andning. För att få rabatten ska ni använda koden SUPERELF50 i checkout, så dras rabatten. Frakt till Sverige kostar sen 40:-, oavsett hur mycket ni beställer.

E.L.F. har både hits and misses, så om ni känner er osäkra på kvaliteten tycker jag ni ska surfa in på MakeUpAlley och kolla recensioner (För att läsa recensioner måste du registrera dig, men det är helt gratis).

Jag investerade i följande:Eyeshadow 32pc Collection Everyday Brights.
2 stycken Cream Eyeliner, som har fått väldigt bra recensioner.
Deras vinklade eyeliner-pensel, som också fått bra recensioner.
En ögonlocks-primer och en concealer.
7 stycken nagellack.
210:- totalt, dåndimpen!

Jag får återkomma med recensioner, har särskilt stora förhoppningar för eyelinern!

11 kommentarer:

 1. ah, sicken otur att jag nappade på deras 25%-erbjudande förra helgen x) nåja, dyrt blev det ju inte i alla fall! ska bli spännande och se hur de är, var första gången för mig!

  SvaraRadera
 2. En primer för ögonlocken som är grym är den från Urban Decay. Det var som en ny värld som öppnades när jag började använda den.

  (Visste inte att sådant ens fanns innan, sminkanalfabet som jag typ är)

  SvaraRadera
 3. Har också beställt en massa skojigt smink för nästan inga pengar alls. Fantastiskt! Hoppas att grejerna är bra, har aldrig beställt därifrån förut. Tack för tipset!!=)

  SvaraRadera
 4. EricaCecilia28 juli 2011 17:58

  Wiiho! 17 produkter för 270kr - hur bra får det bli?!
  Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Min syster beställde från ELF häromdagen, och som en present till mig inkluderade hon min önskelista också! Så jag kommer få lite fina grejer nästa vecka - så kul! Har aldrig köpt från ELF, hoppas de är bra. Men jag är ingen smink expert, blir bara glad av färgglada nagellack, särskilt när jag sitter och srkiver på datorn på jobbet :) ~ Sara

  SvaraRadera
 6. Hmmm sjuuukt! Satt häromdan och flummade runt på ELF men bestämde mig för att inte handla nåt... Å hur lyckat va inte det då??!! Tusen tack för tipset, nu väntar ja på spänning på mitt paket med smink =)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker ELF har bra grejor! Jag har varit väldigt nöjd med det jag tidigare beställt. Och visst blir det en order till :-)

  SvaraRadera
 8. åh har de så ofta? jag klickade hem massa saker i shoppingbagen nyss för att sedan upptäcka att rabattkoden gått ut precis idag, suck. skulle läst ditt inlägg tidigare! :) nu skulle det ju blir snorbilligt i alla fall.. men hallå, man kan ju inte shoppa till fullpris om halvapris-erbjudandet gått ut IDAG! ;) om du är därinne och handlar ofta, kan du inte rapportera om de har rabatt igen?

  kram!

  SvaraRadera
 9. Beställde bla den där palleten, men fick sedan meddelande om att den sålt slut och att de inte hunnit ta bort den från hemsidan.

  Jaja, fick en del annat roligt i paketet så...

  SvaraRadera
 10. HUR VAR DE DÅ?! Karin, har jag missat hur det blev?!

  SvaraRadera