måndag 4 juli 2011

dags att dåna/häpna/skrika

Som utlovat kommer här bilder på gårgårdagens loppisfynd! Och fynd var det verkligen, jag tror att alla fyra saker landade på 120:- totalt.En enorm lejonklocka! Jag utgick ifrån att klockan lagt av, men när jag vred upp den började den ticka like it was 1932.Blir det tjusigare än såhär?! Lite kantstött, men vadå.Aldrig har jag lyckats hitta en djur-kruka i Sverige innan igår. Fast jag ska nog inte plantera något i den, den får bli godisskål istället. Mmmmm, candy....Och denna, hehe.


Jag är väldigt nöjd.

14 kommentarer:

 1. Hej Karin!
  Det var väldigt vackra saker du hittat, jag förstår att du är nöjd=)
  Det är så roligt att gå på loppis o second hand och rota ibland en massa prylar=)

  SvaraRadera
 2. underbara! vinthundar, så vackra!

  SvaraRadera
 3. men OJ! jag dånar, häpnar och skriker. Är sjukt avis på allt, fast mest gillar jag nog klockan och damen med hundarna.

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte om du sett det själv, men du och damen med hundarna är slående lika. Samlar du på hundar, eller du bara köper när du hittar en extra stilig?

  SvaraRadera
 5. Vad är det för märke på klockan? Allt man gillar är ju alltid fynd men jag misstänker att du gjorde ett mer monetärt fynd än du tror där.

  SvaraRadera
 6. Bra där. Köpstopp gäller aldrig loppis. Gammalt djungelordspråk.

  SvaraRadera
 7. Wowohooo, DJUR AV PORSLIN, underbart!

  SvaraRadera
 8. awesome! nej förresten, awesome-sauce!

  :D

  SvaraRadera
 9. Anonym-Klara (klaralykke.blogg.se) sa..

  Åh, lejonklocka!!

  SvaraRadera
 10. Så morsomt å se at flere har denne klokken.
  Min er det rødfarge på...og den tikker HØYT!
  Grattis med fine kjøp.
  Klem fra Zareptaskrukke.

  SvaraRadera
 11. Åh, hos min mormor fanns en isbjörnskruka när jag var liten. ungefär i samma stil som lejonklockan! Krukan såg ut som ett berg på utsidan, i grönturkost, där isbjörnen stod med framtassarna på kanten.
  /u

  SvaraRadera
 12. Förstår att du är supernöjd med dessa fina vinthundar. jag brukar också hlla lite utkik efter sådana på loppisar med varierat resultat :)

  SvaraRadera
 13. åh fantastiska!
  jag har två djurkrukor hemma, dock helvita, så dem är inte riktigt lika roliga som om dem varit målade. en kanin med ryggsäck (kruka) och en räv som sover!
  tack för bästa bloggen!

  SvaraRadera
 14. Meh! Damen med hundarna hittade jag i en bok om hembygdsgårdar i Gästrikland och Hälsingland. Jag tror hon kan vara född på 1920-talet.

  SvaraRadera