söndag 5 juni 2011

svar del 1

Jenny skrev:
Vid 33-års ålder ska jag i augusti göra mitt första Umeåbesök, som vuxen. Så min nyfikna fråga blir: Vad får jag inte missa? Du verkar ju ha koll på det mesta och jag tänker mig att du har stenkoll på kuliga/spännande/oväntade ställen som kan berika en söderflyttad seminorrlänning!?
Åh först och främst, välkommen till oss! Jag tycker du ska börja med ICA Kvantum på Umedalen, som säljer Star Wars glass. När glassen är uppäten skulle jag bege mig till Västerbottensmuséet och skratta åt världens äldsta skida, och sedan snabbt kvista över till Bildmuseet som ligger vägg i vägg. Där skulle jag titta på konst. Sen skulle jag nog äta en till glass. Denna gång skulle jag inte välja Star Wars glass, eftersom det skulle kännas för omständigt att åka tillbaka till Umedalen. Kanske en Sandwich? Eller en Calippo? Här känner jag mig osäker och måste nästan få återkomma.Joanna skrev:
vad är din favoritsmak (alla kategorier)? Citron. Åh vad jag älskar citron!
vad är din favoritlukt (alla kategorier)? Bensin. Åh vad jag älskar bensin!
och hur låter din röst? Här kommer det! Boken jag läser ur kan för övrigt rekommenderas varmt, Steven Pinker Ett oskrivet blad: och andra myter om människans natur.

Kajsa skrev:
Vems pengar är det på fotot? Min förra arbetsgivare. Jag lånade dom ibland i smyg och gned mot min kropp.
Vad är din favoritglassmak? Citron och saltlakrits. Och Calippo Cola.
Vad är det bästa med att bo långt uppe i norr? Närheten till skogen. Överskådligheten. Och alla som bor här såklart!
Hur länge har Lille-Prins och Baronen bott hos er? Baronen har bott hos oss i snart två år, och Lille-Prins i ca 1,5 år.
Vilket träd är finast? Tall, alltid!!
Om du bara fick välja ett par skor att använda resten av livet, vilka skulle det vara?

Jag vill säga dessa, som både är snygga och bekväma, men ju mer jag tänker på det och det livslånga åtagandet, så måste jag nog säga ett par gummistövlar.
Om du fick chansen att resa vart du ville i hela världen, med vilken shopping/upplevelse-budget du ville, vart skulle det vara?
Då skulle jag åka hit, dricka te med Simon Doonan och köpa hela Barneys.Pyrola skrev:
Vad har du för dialekt? Oklar, enligt många.
Hur tjock är din stortå i omkrets?
8 cm.
Vilken, nu levande eller ej, person skulle du välja som president över världen?
Oj, svåraste frågan! Jag väljer en hel stab bestående av Noam Chomsky, Maria Wetterstrand, Tim Gunn, Eddie Izzard, Alexander R, Jeanette Winterson och en gädda.
Vad tycker du om nuvarande svenska regering?
Illa. Jag röstar på Vänsterpartiet.
Kan jag få pengarna på fotot? Nej tyvärr.
Vad är din dröm?
Att min hobby blir mitt arbete.
Vad tycker du att du är bäst på?
Tankeläsning, kritiskt tänkande, pillrigt arbete och att underhålla.Ella skrev:
Vad gör du om du vaknar en dag och känner dig rutten och ful och allt bara är som en stor snopp i ögat? Så känner jag mig idag. Själv tror jag att jag ska baka. Baka baka baka hela dagen. Baka blir jag nästan mer arg utav, det är nåt med mjölet tror jag. Först brukar jag gråta en skvätt, så har jag det gjort. Sen brukar jag titta på daytime TV, måla naglarna, och inte gå ut förrän det är mörkt.

Jerry visar på existensens relativa värde.


Sasa skrev:
Hur är det att vara tvilling? (Jag har tvillingar i magen :)
Grattis! Tvillingar = bäst!! Åh, lyllo dina barn, och lyllo mig!

9 kommentarer:

 1. trevlig röst och läsning!:)

  SvaraRadera
 2. hmmm... fast kan vi vara säkra på att det är din röst?

  SvaraRadera
 3. Yeah! Grymt bra text ;)

  SvaraRadera
 4. enannankarin5 juni 2011 14:27

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13128947.ab

  RUGGIGT. DETTA MÅSTE VARA EN AV DINA FÖRFÄDRAR!RUGGIGT LIK DIG!oj capslock=)

  SvaraRadera
 5. Du är så himla bra!
  Vad är det för strass du använder till dina smycken?

  SvaraRadera
 6. Skratta ÅT skidan???!?!!?!?!?!?!?!?!

  SvaraRadera
 7. Tack för svaret! Du är bäst! Älskar glass och museum! Och skratta åt skidan låter sannerligen spännande så redan nu känner jag att Umeå kommer att bli toppen! Angående valet av glass nr 2 (eller 3) så röstar jag på sandwich. Kul att höra din rös! Fin! Jag är också tvilling och håller med om tvilling = bäst!

  SvaraRadera
 8. Gillar dig mer för varje svar!!!

  SvaraRadera
 9. Precis sådär är jag med. Går inte ut förrän det blir mörkt. Somliga dagar kan jag bara inte med det stickande dagsljuset.

  SvaraRadera