torsdag 23 juni 2011

Min killes nya

Egentligen är det väl en fin egenskap. Ja, att jag är så godtrogen. Jag har liksom utgått ifrån att min kille skulle informera om han träffade nån som han tyckte var bättre än jag. Som han kände att han hade mer gemensamt med. Och det är ju en sån känslig fråga. En vänskap som gått överstyr.Och det började ju så oskyldigt. Vi åker in en sväng till stan.De kan sitta och prata i timmar. I solnedgången.Och de verkar ha så roligt ihop.När jag kommer, ja då tystnar dom.Gränserna har flyttats.Har jag rätt i att det nu gått för långt?Om du vill gilla min kille så kan du gilla honom här.

9 kommentarer:

 1. Hahahaha! Gud vilken härlig kille du har!! :D

  SvaraRadera
 2. vilket bra jobb med bilderna. en riktigt rolig historia.

  SvaraRadera
 3. haha, bäst! manliga kärlek. vackert.

  SvaraRadera
 4. Så bra, Samuel är grym!

  SvaraRadera
 5. åh så himla fint åh!:) fantastiska bilder.

  SvaraRadera
 6. Dubbelt sa skont att veta var man har varandra.
  Isak

  SvaraRadera
 7. Gud vad duktig du är!!! Jag vill också kunna göra så bra! Och din(a) kille(-ar) verkar vara (en) riktigt skön(a) snubbe(ar).

  SvaraRadera