onsdag 29 juni 2011

god jul?


Idag fick jag en försmak på semestern.Med spf30 gömde jag mig i skuggan.
Han var med såklart!Vi gjorde inte så mycket. Skönt! Jag hittade bland annat ett snyggt löv.Tillbaka inne i stan upptäckte jag att min spf var under all kritik. Och vi som skulle hälsa på Sirpa. Kanske skulle hon skratta åt mig som nu var alldeles röd?!Men hör och häpna var inte Sirpa hemma, utan en liten tomtenisse, som tyckte att rött var snyggt även på axlar.Och efter en dansföreställning åkte jag hem och smörjde mig med aloe vera.

6 kommentarer:

 1. Haha, vilken söt jul(i?)-nisse! Jag verkar inte ens bränna mig nuförtin'. Brun har jag aldrig varit. Gråbeige hud ftw!

  SvaraRadera
 2. Tips. Om du äter betakaroten så bränner du dig inte så lätt. Eller massor av morötter.

  SvaraRadera
 3. Haha! Förlåt att jag skrattar, men det är ett igenkännande skratt. Vi verkar ha samma hudtyp! :)

  SvaraRadera
 4. Vad skulle jag göra utan dig och lilla Sirpa?
  Läser din blogg varje kväll innan jag släcker lampan.
  Underbara Karin. Och underbara Sirpa!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Jag har likadan hud som Du. Och jag brände mig väldiga i söndags. Otäckt. Men så hörde jag på radion igår att ozonlagret är så tunt nu så det har aldrig varit tunnare. De sa att man inte skulle gå ut utan heltäckande kläder. Så det kanske inte berodde enbart på Din kräm utan även på det tunna lagret.

  SvaraRadera
 6. Har du köpt solskyddet detta år eller är det kvar från förra året? Om det är från förra året så borde du nog slänga det, de brukar ha bäst före datum.

  SvaraRadera