tisdag 10 maj 2011

Om jag vore av en mindre storlekEn inspiration för oss kurviga. Så har jag sett mig själv beskrivas på www. Och ja ba va fan är jag kurvig? Jag har slutat tänka på min kropp med ett utifrån-perspektiv. När det bubblar i magen, av kärlekslycka eller ibland av gaser, ja då reflekterar jag över den. Och när jag granskar evolutionen såklart... Men så har det inte alltid varit, jag har räknat points och kalorier, och trott på ett samband mellan midjemått och lycka. På nåt sätt försvann det där, nästan över natten. Plötsligt var jag bara Karin, inte Karin XXkg. Hur gick det till? Ja, jag vet inte, det bara blev så. Jag kanske hade nog med andra saker att oroa mig över. Men plockar jag fram måttbandet så stämmer det ju, jag är ju kurvig. Mina boobies är stora, och höfterna kräver sin plats. Så vad skulle det då innebära ifall jag vore av en mindre storlek? Ja, att jag skulle kunna åla mig genom smala tunnlar, bli buren oftare (när jag är trött tex) och att jag skulle rymmas under klädställningen för att mysa med Lille-Prins. Men han kan man ju faktiskt alltid plocka fram om man vill gosa.

18 kommentarer:

 1. Bra skrivet Karin!
  Och nu avslöjar jag dethär: din blogg är min favorit. Utan tvekan! Av alla som finns i hela världen är just din min favorit.

  SvaraRadera
 2. du är bäst på world wide web

  SvaraRadera
 3. Åh vad NI är bra! Hurra för oss!

  SvaraRadera
 4. Åh. Om jag kunde vara som du. Eller som jag... För det är väl också bra? Du är i alla fall en jätteinspirerande och klok tjej. Jag är bra på att göra citronpaj. MVH
  Maja

  SvaraRadera
 5. RIKTIGT FINT SKRIVET! :D

  SvaraRadera
 6. Slutat tänka på sin kropp utifrån. SÅ himla bra formulerat Karin.

  SvaraRadera
 7. Äh, det där att smala blir burna är bara en myt. Jag får alltid gå själv. Ännu en anledning att bara vara Karin (i ditt fall)!

  SvaraRadera
 8. Åh, värsta bra skrivet! Jag är själv ganska snygg i mina 82 kilon till 163 centimeter men jobbar ändå på att få bort lite, ganska jobbigt att släpa runt på allt och ont i knäna.

  Hoppas du mår jättebra och fortsätter vara fab!

  SvaraRadera
 9. sv: tack för uppdaten! jag mailade också dem men har inte fått något svar på länge nu, så jag tänkte att det var lika bra att höra :)

  SvaraRadera
 10. Ja att smala blir burna tror jag också är en myt! Jag är kort fast inte så smal, och jag blir buren med jämna mellanrum, folk ba "åh du är så liten! Så ärjag liksom tyngre än vad de trott, hehehehe.
  Anninym

  SvaraRadera
 11. Heja dig! Du är så bra!
  Det enda plusset som jag har märkt med att vara liten och smal är att jag kan springa under/igenom staketet när arga tjurar kommer springandes. Fast, det händer inte så ofta ändå..

  SvaraRadera
 12. Herrejisses vad fantastiskt fint formulerat. Tack, tack, tack!

  /lisa.

  SvaraRadera
 13. åh så sjukt bra inlägg. du är grym!

  SvaraRadera
 14. Så bra formulerat! precis så borde alla tänka!

  SvaraRadera