tisdag 10 maj 2011

Ett kalas!


Igår satte jag mig i bilen och hämtade upp min kille som hade jobbat klart för dagen.Med oss hade vi ett prassligt cellofanpaket.Fullt med snask! Balsamico-popcorn, fransk lemonad, kanderade mandlar, chili-chips, honugschoklad och tranbärslakrits.Soffan var full redan när vi kom dit.Gratulerar!Det var Daniel som var födelsedagsbarnet för dagen. Här med hans fina dam, Daniella.De är nyss hemkomna från Hawaii, lyllo!!Tårta fanns det såklart.Min kille, som inte hunnit äta middag, åt mest tårta av alla.Men det fanns så det räckte.Jag åt ganska många ananas-karameller, då de matchade mitt nagellack fint.Sen fick även vi presenter! Till mig jellybeans, och till Samuel ett katt-träningskit. Perfekt då vi drömmer om att starta kattcirkus.Sen började det hockey på TV. Daniel såg det som en personlig gåva. Jag och Daniella var de enda ointresserade, och efter att ha ropat käka puck vid fel tillfälle för många gånger så tog jag en istället en kvick husesyn.Snygg!Daniel är allergisk mot djur.Ute hade det hunnit bli mörkt.Och då åkte vi hem. Jag vilade lite på väg till bilen.

5 kommentarer:

 1. vilken jättefin blogg! och vilka supersnazzy solglasögon! vart får man tag på såna?

  // Emelie


  http://hummelie.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Åh tack Emelie! Jag har köpt dom på asos, men det var på rea och för ett bra tag sen, så jag gissar att de är slut. Däremot såg jag några liknande på H&M, i blått och rött.

  SvaraRadera
 3. Franska lemonaden var mycket god! Tack åter igen för dom fina presenterna!

  SvaraRadera
 4. Fin blogg,och var finner jag ljusslingan med fåglarna?????MÅSTE MÅSTE få veta var jag kan köpa den...Kram Andrea

  SvaraRadera