måndag 25 april 2011

Spreading the love


A.M.O. som bloggar på Försök att inte se så snygg ut har satt en beundransvärd sak i system; Länkkärlek. Spreading the love liksom. Hon delar frikostigt med sig av länkar och tips till andra bloggare hon gillar och vill tipsa om. Kika in hos A.M.O och ta del av vardagsbetraktelser, litteraturtips, söta kids, tankar om konsumtion, hyttande nävar och mycket annat med substans.Annika, kvinnan med den fantastiska fantasin, kan nästan framstå som en magisk sagofigur. Det är helt otroligt vad hennes hjärna och hennes händer kan producera. En kvinna med mod, talang och det där "ögat" ni vet, ögat för det intressanta.Krumelurpillret gör saker på sitt sätt, det vill säga på ett bra sätt. Hon är verkligen ett krumelurpiller hela hon, inspirerande, klurig och överraskande.Miri har pondus. Hon är en analyserande och slående vacker kvinna, och är på ett härligt sätt lite mystiskt. Ett levande och oerhört uttrycksfullt språk kombinerat med bilder som tar andan ur en gör henne till en gnistrande diamant.

10 kommentarer:

 1. hihi läser alla redan typ :D

  SvaraRadera
 2. så förbannat snygga de blev. Tillåts man härma? Får jag, får jag, får jag!?

  SvaraRadera
 3. oj, och kommentaren handlade om de fräcka solglasögonen :)

  SvaraRadera
 4. Jaa Abby såklart! Jag uppmuntrar härmande åt alla håll!

  SvaraRadera
 5. Jag märkte plötsligt att jag hade fått tre nya bloglovin prenumeranter och jag kunde inte förstå var de kom ifrån men nu vet jag! Tack dunder bästa du! Det var länge sen jag fick en sådan fnitterattack det rycker i hela min kropp av lyckopirr! KRAM!

  SvaraRadera
 6. Men bästa Karin, tack så väldigt mycket för länken!

  SvaraRadera
 7. Åh, tack tack tack! Känns som att ha fått uppläst en nominering för ett fint pris.

  SvaraRadera
 8. himlans bra bloggar hela gänget!

  SvaraRadera
 9. men åh karin, så har man frånvarande under helgen och möts av detta en trött tisdagsmorgon. du anar inte hur fruktansvärt glad jag blir och hur mycket det värmer. tack så hemskt hemskt mycket fina fina du!!!

  SvaraRadera