söndag 20 mars 2011

vad var det egentligen i paketet?


Jamen jag har ju glömt visa vad det var i paketet! Det var varken en räv, ett vattendjur eller en cykel. Det var nåt jag beställt till min kompis Sven, han som älskar Star Wars lika mycket som han älskar att åka skateboard.En Star Wars skateboard!Som har legat i nån amerikans förråd sedan 70-talet, men nu hittat hem till mig, och sen vidare till Sven.Jag och Sirpa slog in den på nytt innan överlämnandet, och dekorerade med ett helt limstift och två förpackningar paljettbokstäver. Jag utgår ifrån att han kommer spara och värdesätta omslagspapperet lika mycket som innehållet. Det ska jag kontrollera nästa gång jag hälsar på hos honom.

7 kommentarer:

 1. Han blev sjukt glad! Jag tog ett foto och skulle sms:a dig, men det.. det gör jag nu.

  SvaraRadera
 2. Mon dieu vilken underbar present!

  /Sarah

  SvaraRadera
 3. Personlig present =)

  http://www.tradera.com/Asos-Cremefargad-Klanning--auktion_301743_129841026

  Fin vårklänning som skulle sitta bra på dig! =) 50tals inspirerad.

  SvaraRadera