tisdag 22 mars 2011

50-50Hela kvällen har jag nu suttit vid data-maskinen och kämpat med att konvertera mina bilder på bloggen till ett större format. Ungefär en hundradel gissar jag är gjort, och nu känner jag mig både som den bruna apan och den vita apan. Ganska exakt 50-50.

14 kommentarer:

 1. jag är ledsen för att säga det men det blev inte alls lika trevligt att rulla genom din blogg nu helheten som jag tycker om försvinner.. bilderna blev för stora.. snälla tänk om..

  SvaraRadera
 2. Åh nej, nu känner jag mig som 80% vit apa.

  SvaraRadera
 3. jo visst blir det ett lite annat utseende, men jag gillar att man ser mer detaljer av bilderna. De kommer mer i sin rätt i ett större format.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blogg du har! :)

  Föresten, Jag har en tävling på min blogg www.emys.se där man kan vinna ett trendigt & ombloggat ur/klockhalsband i samarbete med kyssjohanna.se

  Var gärna med & delta i tävlingen så kan det bli du som vinner det vackra halsbandet.

  Här kommer du direkt til tävlingen:
  http://www.emys.se/2011/03/20/vinn-ett-trendigt-ombloggat-klockhalsband/#comments

  SvaraRadera
 5. Magpies at Sunrise: tack för att du säger det!!

  Anna Neah: Jag vet! Det var ju din blogg som övertygade mig, och din tutorial som hjälpte mig. Tack sockertopp!

  Emelie: eh, ok.

  SvaraRadera
 6. Är det din tavla? Kan man så köpa den? Allvarligt.

  SvaraRadera
 7. Med "din" menar jag såklart om det är du som har gjort den. Inte om det är du som äger den. Då vore det ju inte så troligt att jag skulle få köpa den för då skulle den ju vara din.

  SvaraRadera
 8. Nej, det är ett gammal julkort (!!!) som jag hittat på nätet, okänt om ngn äger rättigheterna. I originalet är det dock text över hela nederdelen (Seasons Greetings), men min sambo plockade bort det i photoshop åt mig. Men visst är det en fantastisk bild?!

  SvaraRadera
 9. Helt underbar. Kanske kan få tag på den på något vis, behöver ju inte outa att vi har den, ang upphovsrätt och sånt. Vad in i själen glad jag hade blivit om jag hade fått ett sådant julkort. Holiday spirit in deed.

  SvaraRadera
 10. åh, kan inte du länka till en tutorial eller göra en själv? Jag försökte hitta anna neahs ... men det gick inte så bra. Det hade varit jätteuppskattat!

  SvaraRadera
 11. awesome bild förresten :)

  SvaraRadera
 12. Här har du Anna Neahs guide, http://mermusik.blogspot.com/2009/08/hur-man-far-storre-bilder-i-blogspot.html , hon är en pärla!

  SvaraRadera
 13. Åh vad du är bra Karin! Du skriver den bästa bloggen med de bästa bilderna och du känns bäst. Åh så bra. Fortsätt så!

  Maja

  SvaraRadera