måndag 28 februari 2011

varm inuti


Som en strålande sommardag!! Så känns det i magen av alla kommentarer ni gett mig på enkät-inlägget. Vilken respons!!! Jag har läst varenda kommentar säkert tio gånger, och blir bara mer glad i magen för varje gång! Jag har sagt det förut, och jag säger det igen, utan er skulle jag inte alls blogga så mycket som jag gör idag! Ni har blivit mina kompisar, som jag vill dela med mig av mig själv till.
Och så vill jag tacka för alla svar på sista frågan, den om potentiella havsdjurs-vänner. Jag kunde inte motstå att sätta ihop ett stapeldiagram. Det var jämt, men gäddan vann i slutändan popularitetstävlingen!


Själv har jag varit nära vän med en ål i ganska många år nu. Han heter Ålö Ål, är skrävlig, högljudd, har en gråsten import/export firma, äter mycket strips, är kär i Zophie Zelmani...


...och har en liten liten portfölj. Egentligen blir han helt tokig om man rör den, men jag fick göra ett undantag.


I den hittar man bland annat några utländska mynt, en idol-bild på Steve Martin och ett kvitto från Nya Konditoriet, på fyra maränger.
Ja, jag tycker också att det är jättekonstigt.

3 kommentarer:

 1. läser din blogg men glömde skriva å berätta vem jag är häromdagen..

  1. 25 år
  2. inte för närvarande men den dagen länkar jag!
  3. nope
  4. att den är så fantasirik.. man får ett leende eller blir glad i huvet. t,ex din åls lilla portfölj älskar ja verkligen!
  5. hm, kommer inte riktigt på nu..
  6. krabba tror jag.. är ju stjärntecket kräfta så why not.

  alltid när jag skriver är jag ju anonym.. men ska börja underteckna med vixen i skrivfältet.

  på återseende!

  //vixen

  SvaraRadera
 2. Va? Hur kan ålen inte ha vunnit? Själv svarade jag inte på din undersökning, men ålen var jag säker på! Tänk så berest och envetet att ta sig från saragassohavet och tillbaka för att.. ja du vet...

  annars tycker jag att bland det bästa med din blogg är alla fina foton som man blir glad av!

  SvaraRadera