fredag 15 oktober 2010

Mmm, det smakar grön...

Jag hittade min kille i en mörk källare. Där satt han och såg till att få i sig hela kostcirkeln.Jag smög till mig en grönsak när han tittade bort.Finns det Slush så köper jag Slush. Vissa tror att man måste välja en smak, men såklart får man blanda bäst man vill. Blåbär, cola, och den översta tror jag bara hette "grön". Mmm, det smakar grön....Gott, även om fingrarna är iskalla och det ilar i hjärnan.
Stämningen var på topp, och vi gick in i närstrid med Zombies. Ja, vi var i spelhallen. Såklart blev vi besegrade av de blodtörstiga monstren, vi är väl bekanta med att det är oundvikligt.Sen blev det match. Jag ser av nån anledning väldigt gråtmild ut på bilden. Men det var tvärtom.Och med Amanda på mitt lag var segern självklar.Det firades med varm choklad.Rosa lemonad. Vad är det med mig och dricka? Jag är lika svag för färgglad läskeblask som jag är svag för Louboutin-skor. Den här kostade typ som ett par Louboutins, men när det står 100% good på flaskan är det inget att fundera på.Och brownie! Jag har även, på senare år, verkligen börjat uppskatta vispgrädde.Och så pratade vi om Georgien. För det är dit Jocke åker på måndag. Trevlig resa, glöm inte skicka vykort!

4 kommentarer:

 1. fin kille du har och du är finast som vanligt+ att chokladen såg väldigt väldigt god ut mmm!

  SvaraRadera
 2. den här jocke, är han singel eller? (för det är väl inte din kille?)

  kram!

  annakarin

  SvaraRadera
 3. Haha, Näe, Jocke är inte min boyfriend. Och han har en förtjusande dam.

  Kram!

  SvaraRadera