tisdag 5 oktober 2010

Jag har en idé

Jag har en idé, säger Samuel, jag kom på det inatt. Alltid nya idéer, alltid en önskan att bli bättre. Testa. Jag måste testa! Om jag ställer den här här, klipper hål i ett papper, ställer ett vattenglas framför blixten, drar ner iso, nej en annan slutartid. Han skruvar på knappar, justerar blixtarnas position med centimetrar och springer iväg för att hämta ett annat objektiv. Bara en grej till, det går snabbt!
Och så står jag där som en skyltdocka framför kameran. Och beundrar hans driv, att bli världens bästa fotograf. Jag tycker han redan är där.


3 kommentarer:

 1. Du är så otroligt tjusig kvinna!

  SvaraRadera
 2. *nickar*

  Världens bästa fotograf OCH världens bästa modell.

  Att gå in här är som att äta smågodis när man är riktigt sötsugen.
  Mmmmm.

  Å det här behöver man inte motionera bort... ;0)

  SvaraRadera