fredag 9 april 2010

Bubblor

Mitt favorithalsband har legat i dvala i en låda en lång tid, trasigt och dammigt. I veckan tog jag tag i projektet, har trätt om det och polerat glaskulorna. Som såpbubblor! Tur att jag väger som en riktig person, annars skulle jag lyfta från marken.

3 kommentarer:

 1. Oh vad vackert!

  Och praktiskt!
  När ni vill ha kattvakt kan ni bara stoppa katterna i halsbadet och skicka dem hitåt.
  (och för höge farao, se till att Snake inte springer mer. Blir han lättare i kroppen kanske han försvinner ut genom fönstret nästa gång han tar tag i halsbandet. Det är som jag alltid har sagt: idrott = spårlöst försvinnande!)

  SvaraRadera
 2. Jag vet!! Han satsar typ på att bli nya Maria Akraka, jag känner mig djupt skeptisk.

  SvaraRadera
 3. Lite 70-tals Sci-fi över det. Snyggt!

  /Sven

  SvaraRadera