måndag 29 mars 2010

Miniatyrer

Jag har alltid varit oerhört faschinerad av miniatyrer, och då menar jag saker och inte folk. Inte så mycket att göra, utan att titta på. Jag kan stirra in i ett dockskåp i timmar, få hjärtklappning av en tågbana eller jubla högt av glädje när någon japan lyckats karva en Jesus-staty av ett riskorn. Vari denna kittlande glädje kommer ifrån vet jag faktiskt inte. Kanske beror det på överraskningsmomentet, att se något obetydligt som sedan visar sig vara så arbetat, om man stannar upp och tittar.

(halsbandet har jag köpt på Etsy)

3 kommentarer:

  1. Du borde ta en titt på min lilltånagel. Den är sjukt liten.

    SvaraRadera
  2. Jo jag vet!! Sven har mailat bilder till mig. Han bytte dom mot bilder på vår ost.

    SvaraRadera
  3. Vad menru me sjukt liten? Äru taski elr ärli?

    SvaraRadera